Onze werkwijze

Startpakket huuronderhandeling

U bent nieuwsgierig naar de besparing die op uw huurkosten te realiseren zijn. Om die reden bieden wij u een Quickscan aan. Met deze Quickscan krijgt u inzage in de besparingsmogelijkheid gebaseerd op de actuele huur. Na uw aanvraag mailen wij  binnen 24 uur een overzicht uw besparingskans.

 

 Wij bieden u deze Quickscan kosteloos aan.


Doe het zelf pakket

Nadat vanuit de Quickscan is gebleken dat een besparing te verwachten is, wilt u weten hoe deze besparing te realiseren is. Hiervoor is het belangrijk dat wij kritisch uw huidige huurovereenkomst doornemen.  Wanneer uit onze analyse van uw huurovereenkomst met de verhurende partij blijkt dat er ruimte is voor heronderhandeling over de huurprijs en/of andere voorwaarden, volgt een rapportage met concrete aanbevelingen over de punten waarop uw huurcontract te verbeteren is. Daarnaast ontvangt u van ons een stappenplan waarin wordt toegelicht hoe u het beste de onderhandeling met uw verhuurder kunt voeren. Noem het een soort "doe het zelfpakket". Indien u over weinig ervaring beschikt in het heronderhandelen van huurcontracten adviseren wij u pakket 3 te overwegen.

 

De kosten voor dit pakket bedragen € 275 excl BTW  * 

Neem voor dit pakket contact  ons op.

* korting van € 275 excl BTW voor leden NBBU 

* Kosten pakket 2 vervallen bij afname pakket 3

 


Full service pakket

Natuurlijk kunt u de onderhandeling met de verhuurder ook door de specialist van Nieuwehuur laten uitvoeren. Door onze ervaring kennen wij de lokale markt, weten hoe het onderhandelingsspel gespeeld wordt en fungeren wij als buffer tussen u en uw verhuurder. Hierdoor kunnen wij zonder de relatie met uw verhuurder uit het oog te verliezen zorgen voor een aanscherping van de contractvoorwaarden.

Na heronderhandeling over het huurcontract, volgt doorgaans een besparing op uw huur.

Uitsluitend bij het behalen van resultaat betaald u ons een vooraf afgesproken percentage van de behaalde besparing. 

Uiteraard werken wij transparant en discreet!

 

De kosten voor dit pakket bedragen 15% Excl BTW van de gerealiseerde besparing. No win no fee!

Neem voor dit pakket contact  ons op.

Onze algemene voorwaarden

Download
Algemene voorwaarden
Algemene Voorwaarden Nieuwehuur jan 2016
Adobe Acrobat document 90.3 KB